Care este realitatea despre fenomenul: OZN? Cine este în spatele lui?

PE MĂSURĂ ce înaintăm în timp, alergarea oamenilor după soluții, după salvare, după cineva care să-i scoată din crize, din impas, după o putere de sus, din afara omenirii este tot mai mare!

Astfel, din ce în ce mai multe persoane cred în obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri) şi în pasagerii acestora, despre ei cred că ei vor salva societatea umană, dându-le soluții avansate tehnologic, etc.

 

Mirajul OZN:

Datorită extinderii acestui fenomen, există și destule interpretări greșite, ceea ce au văzut unii oameni ca lumini pe cer, care le-au interpretat ca fiind navete spațiale, sau farfurii zburătoare, nu sunt decât obiecte sau fenomene naturale neobişnuite!

Unele OZN-uri pot fi avioane, baloanele meteorologice, baloane de înaltă altitudine, insecte luminescente, planete văzute în condiţii atmosferice neobişnuite, miraje optice, nori lenticulari, fulgere globulare, sori falşi, meteori, sateliţi artificiali etc.

Să nu uităm că baloanele meteorologice de astăzi, dotate cu GPS şi alte sisteme de navigare, sunt lansate în toată lumea, de regulă de două ori pe zi, la 00:00 şi, respectiv, 12:00 GMT, iar de multe ori ele au fost confundate cu OZN-uri.

Însă toate mărturile despre OZN și extratereștri sunt doar niște obiecte sau fenimene fizice naturale?

 

Cine sunt așa zișii: “extratereștri și ce sunt navele OZN”?

Pe lângă interepretările greșite ale unor oamenii care le-au dat la obiecte sau fenomene naturale neobişnuite, există și cazuri reale în care martorii oculari au văzut: nave, ființe ce sunt numite: extratereștri, sau au fost răpiți de aceste ființe, etc.

 

Dar ce sunt ele în mod real?

Sunt „extratereștri” ființe ce vin de pe alte planete care au o tehnologie mai avansată așa cum se presupune și cum cred mulți, ba mai mult, se crede că aceștia au condus evoluția umană pe planetă?!?

Sunt ei ființe ce doresc comunicarea cu noi, spre a ne ajuta spre progres?

Dacă au putut lua legătura cu oameni și au comunicat, atunci de ce nu au făcut acest lucru public, la televizor, de ce se ascund? De ce nu se arată public? De ce nu vorbesc public?

Simplu pentru că s-ar demasca ca fiind demoni, îngeri ai satanei, doar pe moment ei pot înșela pe oameni, și mai ales pe oamenii predispuși spre paranormal, Dumnezeu nu le îngăduie să înșele pe termen lung și public! Ba mai mult, Dumnezeu prin Biblia ne avertizează că Satan şi demonii săi doresc să inducă omenirea în eroare. Ei profită de starea disperată şi lipsită de speranţă a omenirii şi oferă soluţii atrăgătoare, dar false (2Corinteni 11:14).

Să vedem mai departe ce recunosc cercetătorii acestu fenomen:

 

Ce spun cercetătorii fenomenului OZN?

Iată de exemplu se spune revista britanică Flying Saucer Review (FSR), recunoscută de cei mai mulţi ca fiind cea mai importantă publicaţie OZN din lume. Acest periodic susţine o grupă de peste 50 de experţi şi specialişti din toată lumea care coordonează anchete ştiinţifice majore privind întilnirile avute cu OZN-uri. Înfiinţată in 1955, este una dintre puţinele reviste care au evaluat obiectiv şi complet fenomenul pretutindeni în lume timp de aproape 40 de ani. O declaraţie oficială a FSR făcută de editorul Gordon Creighton spune: „Nu pare să existe încă nici o dovadă că vreuna din aceste nave sau fiinţe îşi au originea în spaţiul extraterestru”.

Deoarece, OZN-urile și extratereștri nu vin de pe alte planete ci din iad! (comp. cu Apocalipsa 9:1-10).

Cei mai credibili cercetători ai fenomenului UFO (OZN) susțin că ecest fenoment este ocult, demonic! Probabil că omul de ştiinţă care s-a dedicat cel mai intens studiului fenomenului OZN este Jacques Vallée. Om de afaceri de succes, specialist în domeniul computerelor şi astronom, este o somitate în domeniul fenomenului OZN. La începutul carierei a fost un apărător al argumentului ştiinţific privind originea extraterestră a OZN-urilor, pentru ca mai târziu (în 1969) să îşi schimbe complet părerea şi să arate că explicaţia extraterestră este insuficientă pentru descrierea completă a fenomenului în toate manifestările sale. Într-o manieră ştiinţifică, Vallée a arătat că există foarte multe aspecte comune între fenomenul OZN şi mişcările religioase, demoni, îngeri, stafii, fiinţe mitologice şi fenomene paranormale. 

Conform cu: Jacques Vallee, Passport to Magonia: From Folklore to Flying Saucers (Chicago, 1969):

„caracteristicile ciudate ale fenomenului OZN insuşi, precum şi puternica corelare cu ocultismul şi paralela cu puterile demonice. În plus, diversitatea şi comportarea atât a navei, cât şi a entităţilor din episoadele întilnirilor în apropiere pur şi simplu nu corespund cu ceea ce ne-am aştepta de la nişte călători intergalactici avansaţi. Dacă includem experienţele de răpire şi cu cei contactaţi, practic devine imposibil să credem în IET[1]. Psihologia şi acţiunile ciudate ale entităţilor se potrivesc mai mult cu demonii din vechime, nu cu o formă de viaţă extraterestră extraordinar de lucidă şi de avansată din punct de vedere tehnic”.

Când se analizează experiențele mentale sau psihologice ale unor persoane care au raportat contacte cu OZN-uri, trebuie să se recunoască asemănările cu fenomenele spiritiste sau cu alte fenomene paranormale. Un exemplu este mărturia lui John H. Andrews în cartea sa: "Extratereștrii și realitatea lor".

De exemplu, legătura cu spiritismul a fost subliniată și de B.Schwartz, C. Wilson, Clark şi Coleman, B. Steiger, T.James, D. Scott Rogo şi mulţi alţii (vezi: interviu în UFO Report, oct. 1976).

În cartea sa: Dimensions, p.131, Vallee se apucă să discute multe fapte suplimentare care militează contra IET. Mai mult, în lumina mesajelor date de entităţi OZN, cât de demn de crezare este să credem faptul că literal mii de extraterestri autentici ar zbura milioane sau miliarde de ani lumină doar ca să-i inveţe pe oameni filozofia New Age, să nege creştinismul şi să susţină ocultismul? Şi de ce aceste entităţi i-ar poseda şi ar locui realmente în oameni exact cum fac demonii dacă ele ar fi cu adevărat nişte extratereştri

avansaţi? De ce ar minţi ei cu consecvenţă în privinţa unor lucruri despre care ştim că sunt adevărate, şi de ce i-ar inşela intenţionat pe cei contactaţi? Dacă nu ar fi spirite mincinoase? Care însuși prin natura lor sunt mincinoși și înșelători!

Ca urmare a tuturor acestor lucruri, o mulţime de ufologi au tras concluzia că OZN-urile sunt reale, dar nu își au originea pe alte planete (De ex. Ivan Sanderson, Uninvited Visitors, pag.16-17; M.K. Jessup, The Expanding Case for the UFO pag.176).

Chiar şi faimosul scriitor de science-fiction Arthur Clarke observă: „O teorie care nu mai poate fi luată foarte in serios este că OZN-urile sunt nave spaţiale interstelare - New York Times Book Review.

Atunci ce sunt?

Mulţi dintre cercetătorii de seamă propun o teorie care afirmă că: 1) OZN-urile reprezintă o formă de viaţă inteligentă, 2) ele au fost cu omul de la inceputul timpului, deşi se presupun forme diferite în toată istoria consemnată in scris, 3) ele nu-şi au originea în civilizaţii avansate din spaţiul extraterestru, ci mai degrabă dintr-o altă dimensiune sau realitate care coexistă in lumea nevăzută impreună cu omenirea, şi 4) că indiferent ce reprezintă OZN-urile, ele sunt in mod clar un fenomen parapsihologic cu capacitatea de a opera, cel puţin temporar, la nivel fizic.

Într-adevăr, puţini cercetători nepărtinitori pot nega în mod logic că experienţele OZN sunt de natură ocultă. Dacă vom cataloga caracteristicile de bază ale ocultismului şi le comparăm cu fenomenele OZN, descoperim o asemănare fundamentală - Clifford Wilson şi John Weldon, Close Encounters: A Better Explanation (San Diego, 1978), cap.8-10.

Să vedem în continuare:

 

Ce învață Biblia?

Biblia care este Cuvântul insuflat a lui Dumnezeu (2Timotei 3:16-17), Vorbeşte de lumini pe cer care provin de la satan pentru a ucide pe pruncul Iesus (Matei 2:1-13).

Fiinţe care vin pe pământ fără a fi de pe pământ (Geneza 6:1-8; Iuda 1:6).

Dumnezeu a răpit oameni şi i-a purtat prin văzduh (Fapte 8:39; 2Regi cap. 2), şi satan înceracă să facă la fel!!! Noi trebuie să înţelegem că orice lucrare a Creatorului, este cumva copiată dar în sens negativ de satan.

Doar că lucrurile se diferenţează în scop şi în calitate!

De pildă, Creatorul trimite îngeri sub forma unor bărbaţi pe pământ cu diferite misiuni, trimite  cu mesaje ce trebuiau date oamenilor, sau cu intervenţi de salvare a oamenilor – Geneza cap. 18,19.

În mod asemănător, vrăşmaşul trimite demoni sub forma unor bărbaţi ce fac fapte rele (Geneza cap. 6).

 

Care este scopul lui satan și al demonilor prin lucrarea și ideologia OZN:

Pe scurt scopul lui satan și al demonilor prin activitatea OZN este:

1) să nege pe Dumnezeu ca Creator (Evrei 3:4; Apocalipsa 4:11), să suțină evoluția și intervenția extratereștrilor.

2) Să nege pe Iesus Christos Fiul lui Dumnezeu ca Salvator (Fapte 4:12), și să suțină salvarea prin intervenția și învățăturile extratereștrilor.

3) Să nege adevărul Sfintelor Scripturi, și să suțină: new age, filozofia, a fi omul: zeu, etc. Ca să Îl abată pe om de la Evanghelie care îl îndeamnă la căință, care îl conștientizează ca într-o zi va fi judecat de Dumnezeu prin Fiul Său pentru faptele lui (Fapte 17:30-31).

4) Să-i ducă pe oameni într-o legătură cu demonii, și sub conducerea și ghidarea acestora, să-i ducă la pierzare și pe ei, ca demonii să nu fie singurii care vor ajunge în lacul de foc (Apocalipsa 12:9; Apocalipsa 14:9-11; Apocalipsa 20:11).

 

Iubite cititor, citește Sfintele Scripturi și roagă-te lui Dumnezeu ca să nu fi înșelat de valul acesta demonic care dorește să le de-a oamenilor o altă cale, decât cea adevărată, care duce la viață veșnică (Ioan 14:6)!

Vezi și:

Suntem făcuti de Dumnezeu sau de extratereştri ?

Cine sunt Uriaşi dinainte de potop şi de după potop ?


[1] IET, prescurat: Ipoteza Extraterestră, a existenței unor extratereștri de pe alte planete.